Om Oss

Hos oss møter du personer som har lidenskap for yrket sitt og har som hovedmål at du skal bli fornøyd. Vår klinikk er velutstyrt med både de nyeste uniter og røntgenapparat. På vår klinikk snakker vi flere språk: norsk, tysk, polsk, engelsk, urdu og punjabi. Velkommen til oss!

Her er vi
Rådhusveien 14, 4520 Lindesnes
Se kart

VÅRT TEAM

Dr. med. dent. Burghard Riechel

Tannlege og praksiseier

Furqan Asif

Tannlege fra Oslo, startet 07. januar 2019

Melanie Riechel

Dentalhygieniker

Christiane Ingrid Schiel-Petersen

Tannlegeassistent

Stephanie Irmscher

Dentalhygieniker

Justyna Bober

Tannlegeassistent

Claudia Effenberg

Kontor- og administrasjon
Personvernerklæring
Denne personvernerklæringen gjelder for Lindesnes Tannlegesenter AS.
Den forklarer hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen, og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.
Opplysningene vi henter inn er navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, personnummer og helseerklæring. Alle personopplysninger blir behandlet i henhold til personopplysningsloven.
Vi samler ikke inn opplysninger om deg som du selv ikke har oppgitt til oss.
Vi sikrer oss at all informasjon vi har om deg ikke kommer uvedkommende i hende, ved at alle våre underleverandører signerer databehandleravtaler med vår bedrift.
Informasjon om din tannhelse arkiveres i et dataprogram. Informasjonen som er lagt inn kan etter et døgn ikke slettes. Denne informasjonen lagres i all overskuelig framtid.
Vi gir ikke fra oss informasjon om din helse eller tannhelse til andre bortsett fra når vi henviser deg til andre tannleger/spesialister/sykehus.
Du har har rett til informasjon om behandlinger av personopplysninger i en virksomhet, og denne personvernerklæringen gir deg denne informasjonen.
Du har også rett til innsyn i egen journal.
Backup krypteres og lagres på eksterne enheter.
 

 

TIMEBESTILLING

Bestill time nå og få rask tilbakemelding fra oss.
Du kan også ringe oss på telefonnummer 38 25 61 14 innenfor åpningstidene.