Profesjonell tannrens

Mye belegg og tannstein kan føre til store problemer for både tannkjøttet og tenner. Bestill en time hos vår tannpleier for å få profesjonell tannrens og forebygg tannkjøttsykdom.
Stephanie – vår dentalhygieniker

 

Ved vanlige undersøkelse hos våre tannleger er en enkel puss og rens av tenner inkludert i prisen. Vi anbefaler også profesjonell tannrens hos vår tannpleier for at du skal opprettholde en god munnhygiene og sunne tenner. Profesjonell tannrens behandler og forhindrer bakterielle opphopninger i munnen din, og forebygger tannsykdommer.

Tannstein kan føre til at plakk oppstår og det kan utvikle seg til betennelse i tenner, tannkjøtt og gom. Tannkjøttet vil tykne til etter hvert og bakterier flytter seg videre helt inn til kjevebein. Spiser bakterier bein, vil dette føre til løse tenner. Profesjonell tannrens forebygger tannkjøttsykdommer som gingivitt, periodontitt og karies. Hvis du sørger for å ta en jevnlig tannrens hos tannpleieren vår, vil ikke bakterier hope seg opp og danne plakk.

Vår tannpleier vil ta en god vurdering hvor mye og ofte du trenger tannrensing – også kalt for GBT (guided biofilm therapy). Det renses for belegg og plakk. Rensing går også dypt inn i tannkjøttlommer for å fjerne alle bakterier. Dette gjøres med sandstråling som har vist seg som et veldig effektivt arbeidsverktøy. Dessuten fjernes all belegg som har oppstått pga te, kaffe og tobakk og dine tenner vil få en flott naturlige farge igjen. Selvsagt uten at tannsubstans får skade. Til slutt får du en grundig puss av alle tennene dine og du går ut igjen med en ren og frisk munn.

Behovet for tannrens avhenger av formen og posisjonen på tennene dine, og hvor nøye du er med munnhygienen. Noen velger å få en tannrens 2-3 ganger i året. Andre nøyer seg med tannrens en gang per år. Vår tannpleier vil kunne fortelle deg hvor ofte tannrens er nødvendig for dine tenner.

Ta gjerne kontakt med oss for å avtale en time.

ANDRE BEHANDLINGER